20 Kasım 2013 Çarşamba

RAYA ORGANİK FARKI SİZLERLE


Raya Organik firması bünyesinde Türkiye’nin organik sertifikalı bahçelerinde yetiştirilen ve sağlıklı koşullarda üretilen sebzeler, meyveler, türlü çeşit otlar, erişteler, kuruyemişler, ballar, reçeller, zeytinler, makarnalar, çaylar, tavuk ve yumurtalar, bakliyatlar, kahvaltılıklar yer alıyor.

Organik sebze, meyve, baharat ve kuruyemişler, kentsel atıklarla, ağıt metallerle ve sanayi kirliliği ile temas etmemiş ‘iyi’ topraklarda yetiştiriliyor. Kimyasal zehirler, onların yetiştirildiği topraklara hiç ulaşamadı. Organik ürünleri hepsi, genetiği ile oynanmamış, kısırlaştırılmamış tohumlardan elde ediliyor. Ülkemizdeki organik tarım uygulamaları tarafsız kurumlarca denetlenirken, organik üretim yapan çiftçiler de hepimizin ve gelecek nesillerin ‘iyi’ gıdalarla beslenebilmeleri için büyük bir özveri ile çalışıyorlar. Organik besinler, mutfağınıza da ‘iyi’ gelecek.

Değerli firmamızın bana gönderdiği leziz ürünleri sizlerle paylaşmak istiyorum




ORGANİK ÇORBALIK TAHIL KARIŞIMI

ORGANİK ERİK KURUSU

ORGANİK KAVRULMUŞ FINDIK

ORGANİK İNCİR KURUSU

ORGANİK PİLAVLIK BULGUR

ORGANİK KAYISI KURUSU

Yediklerimizin, sertifikalı organik tarım yapılan ‘temiz’ topraklardan geldiğini bilmek ve bundan emin olmak hepimizin hakkı. Raya’nın sertifikalı organik ürünleri ile mutfaklarımız artık güvende.

Sizde ailenizin ve sevdiklerinizin sağlığını düşünüyorsanız Raya Organik'i tercih edin.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder