18 Ocak 2013 Cuma

HECHA ÜRÜNLERİ MUTFAĞINIZDAKİ YERİNİ BEKLİYOR



Hecha ürünlerinin, piyasadaki diğer pişirme gereçlerinden ağır olma sebebi, malzemesi olan dökme demir. Evet, biraz ağır ama ağırlığınca lezzet var. Ancak bu sebeple Hecha ile pişen tüm yiyeceklerin lezzeti de katlanıyor.

Hecha ürünleri piyasadaki diğer pişirme gereçlerinden daha sağlıklı. Çünkü kaplama malzemesi binlerce yıldır kullanılan ve doğal camdan üretilen emaye. Hecha ile pişirdiğiniz yemeklerde sağlıkla ilgili kafanızda bir soru işareti kalmıyor çünkü kullandığınız malzemenin ne olduğu konusunda her türlü bilgiye kolayca ulaşabiliyorsunuz.


Hecha ürünleri piyasadaki diğer pişirme gereçlerinden daha pahalı olabiliyor çünkü bir Hecha ürününü bir kez alırsınız. Bir kez aldıktan sonra ömür boyu paslanma ve sizi mutsuz edebilecek diğer aksaklıklara karşı garantili olan ürününüze bir sonraki nesillere aktarmak için iyi bakarsınız.


İspanyolcada "Mükemmel pişirilmiş!" anlamına gelen HECHA, geleneksel pişirme yönteminin, modernist ve yaratıcı bir anlayışla buluşmasını ifade ediyor. Yeteneğini doğal pişirme ve dökme demir malzemeden alan HECHA, seçkin yeme kültürüne sahip, sağlıklı ve çarpıcı tatlar arayan gurmeler ile yaşam buluyor.


DAHA FAZLASI İÇİN SİTE VE FACEBOOK ADRESİNİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder