18 Nisan 2012 Çarşamba

İNCİ DERİ




İnci Deri 2012 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu’nda
% 25 indirim fırsatı


İnci Deri, ‘yaz yağmuru’, ‘toprak kokusu’ ve ‘kır çiçekleri’ konseptleriyle sunduğu 2012
 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu’nda; yüzde 25 indirim fırsatı sunuyor.
 Doğanın döngüsü ana temasıyla sunulan İnci kadın, erkek ve çanta modelleri,
 mevsimin tüm izlerini üzerinde taşıyor.

İnci Deri’nin, ‘Doğanın Döngüsü’ ana temalı 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu şimdi de yüzde 25 indirim avantajıyla İnci tutkunlarına sunuluyor. ‘Yaz yağmuru’, ‘Toprak kokusu’ ve ‘Kır çiçekleri’ konseptlerini içeren koleksiyon, mevsimin tüm izlerini de üzerinde taşıyor. Markanın sezon ürünlerinde kullandığı, ‘yaz yağmuru’; mevsimin ilk serin ve yağmurlu günlerini; nötr renkler ile sadeleştirilmiş retro stilin muhteşem uyumunu gözler önüne sererken, yağmurdan sonra etrafı saran toprak kokusunun renklerde kendini bulduğu ve mavi, yeşil, taba ile turunculara dönüştüğü bütün tonları ise ‘toprak kokusu’ temasında birleştiriyor. Doğada açan tüm çiçeklerin canlı tonlarını, yazın sıcaklığını ve içi ısıtan renklerle bezenmiş ürünler ise ‘kır çiçekleri’ konseptinde hayat buluyor. İnci’nin kadın, erkek ve çanta koleksiyonları, yepyeni modelleri, özgün tasarımları ve farklı beklentilere yanıt veren numara yelpazesiyle 2012 İlkbahar – Yaz sezonuna, ılık bir esinti ile merhaba diyor. Bu sezon ‘İnci Kadın’da; dayanıklılık ve kusursuzluğun yarattığı titiz bir tarz; yeniden yorumlanmış vintage etkisi ve muzip yaklaşımlar yer alıyor. İster romantik, ister otantik istersen muzip ol Yalın ve sade kalıpların yumuşak derilerle birleştiği ayakkabılarda bu yıl bileğe bağlanan baretli babetler dikkat çekici. Masumiyetin simgesi fiyonk ve kurdela detayları bu uçuşan havayı desteklerken, denizci temalı grafik baskı çizgili kumaşlar, espadriller ise koleksiyonun olmazsa olmaz tasarımları arasında yer alıyor. Yeniden yorumlanan vintagelerde ki örgü detaylar el işçiliğini gözler önüne sererken, eskitme görünümlü, fırçalanmış deriler; dolgu tabanlardaki dikiş detayları ile birleşerek etnik bir hava yaratıyor.

İnci, bu yıl da dikiş, finisaj ve çekiçleme gibi zanaatın öne çıktığı tekniklerle el yapımı
estetiğini öne çıkarıyor. Keten, çuval ve yine elde dokunmuş görünümlü kumaşlar bir araya
gelerek, özgün ve otantik ayakkabı stillerini yaratıyor. Bu sezon hanımefendi tarzı topuklu
ayakkabı ve sandaletler kibar görünümlerini kaybederek; muzip olduğu kadar geniş renk
paletiyle sıra dışı görünüm kazanan platformlara dönüşüyor. Bir yandan, siyah ve bej
kombinasyonları pop-art desenleri yansıtan grafiksel detaylar ile birleşirken, baskılı ve renkli rugan deriler hem gündüz hem de gece için kullanıma uygun tasarımlar olarak dikkat çekiyor. Saks mavisi, canlı sarı, fuşya, turkuaz ve bu renklerin oluşturdukları kombinasyonlar yüksek platformlu stilettolar yaratıyor. Gündüz rahatına düşkün olanlar, ışıltısıyla mevsime ayak uyduran altın ve gümüş deriden oluşan sandeletleri tercih ederken, akşamları taşlı stilettolar şıklığın simgesi oluyor.

1970’lerin çiçek çocukları esintileri, çantalarda can buluyor...
İnci Kadın’ın çantaları da bu sezon göz kamaştırıyor. Parlak ve yumuşak ruganların gökyüzü renkleriyle bezendiği çantaları, el yapımı ve vintage etkisi olan doğal görünümlü derilerden tasarlanan dökümlü çantalar takip ediyor. Hasır dokumanın deri ile birleşiminden oluşan pratik kullanımlı portföyler gündüz kullanımı için ideal bir kullanım sunuyor. Gece ise, altın ve gümüş tonlarındaki parlak deriler ve metal aksesuarlarla zenginleştirilmiş kalıplı portföyler dikkat çekiyor. Asi ve sofistike formları ile 1970’lerin çiçek çocuklarına gönderme yapan çantalar ise, nostaljiye meraklı olan kadınlara sesleniyor. İnci Erkeği bu sezon renksiz ayakkabı giymeyecek 2012 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu’ndaki İnci Erkek de, yaz yağmurunun huzur ve dinginliğini yansıtan ayakkabı modelleriyle dolu. Doğal renklerden esinlenerek hazırlanan ve vegetal derilerle desteklenen esprili ürünlerin yer aldığı koleksiyon günlük kullanım için en uygun detayları içeriyor. Bu sezon yine eva taban gündemde yerini alıyor. Step çorap gibi çıplak ayağa geçirip çıkmak için en ideal tasarımı sunan modeller, kullanışlı olmasının yanı sıra olabildiğince hem spor hem de şık görünümleriyle göz dolduruyor. Rengârenk süetlerden oluşan modeller ise son zamanların modasına damga vuruyor. Tercihini doğallıktan yana kullanan erkeklere özel toprak tonlarındaki ayakkabı koleksiyonu bu sezon da gücünü gösteriyor. Antik deriden el finisajlarıyla renklendirilen ve karartılmış klasik ayakkabılar ile çift yüzlü modeller doğallığın öne çıktığı ürünler olarak dikkat çekiyor. Sezona damgasını vuracak bir başka koleksiyon ise kır çiçeği renklerine sahip. ‘İnci erkeği renksiz ayakkabı giymeyecek’ dedirtecek kadar özel bir ayrıcalığa sahip koleksiyon; şimdiye kadar hiç olmadığı kadar sarılar, turuncular, kot mavisi ve narçiçeği renklerine sahip. Rahatlığında ödün vermeyen İnci erkeği beyaz kauçuk tabanlı, rengârenk spor modeller ile de tarzını öne çıkaracak.


www.incideri.com

www.facebook.com/incideri

www.twitter.com/incideri

www.blog.incideri.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder