13 Mart 2014 Perşembe

PLUS SCORPİON İŞBİRLİĞİ İLE 1 İZLEYİCİME ERKEK MONT HEDİYE






Erkek giyimine yeni bir anlayış getirerek moda dünyasında iddalı bi çıkış yapan Plus Scorpion genç, güncel ve stil sahibi çizgisi ile çok kısa sürede giyinmeyi seven erkekler için ruhlarını anlatacakları farklı bir moda dili oluşturdu. Plus Scorpion, günümüzün hızlı yaşam temposunda şıklığı ve rahatlığı aynı anda isteyen , modayı ve dünya trendlerini kendine özgü yorumlamayı seven erkeklere , özenle üst grup koleksiyon hazırlamaktadır. Koleksiyonlarında ürün grupları arasında bir erkeğin mont ve ceket olarak ihtiyacını günümüz modasıyla sunmaktadır. 
  
Plus Scorpion markası ,özgü duruşu ve farklılaşan yatırımlarıyla önümüzdeki dönemlerde kendi segmentinde rakiplerinin üstünde olmayı hedeflemektedir. Plus Scorpion şirketler grubu yıllar süren tekstil ve konfeksiyon deneyimini kendi markası Plus Scorpion’u oluşturarak dünya pazarına bu markayı sunmak ve markayı geliştirmek üzerine yoğunlaşmıştır. Makedonya,Romanya, Azerbaycan, Mısır, Suriye, Irak, Lübnan, Libya, Irak, Kosova, Tacikistan, Türkmenistan, Özbekistan ve Rusya gibi dünyanın pek çok ülkesinde üstün kalite uygun fiyat ve farklı koleksiyonlarını satışa sunmaktadır. 

FİRMAMIZIN ÜRÜNLERİNİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM











PLUS SCORPİON İŞBİRLİĞİ İLE 
1 İZLEYİCİME ERKEK MONT HEDİYE


KATILIM ŞARTLARI

*Plus Scorpion facebook sayfasını beğenmek ve sayfayı paylaşmak

*Plus Scorpion sitesine üye olmak

*Kampanyayı sosyal ağlarda duyurup 2 arkadaşınızı duyuru linkine etiketlemek ve  duyuru linklerinizi yorum olarak yazmak


SON KATILIM 31 MART 

KARGO DEĞERLİ FİRMAMIZA AİTTİR

12 Mart 2014 Çarşamba

Ayakkabita'dan Hediye Var Katılmayan Kalmasın :)


KURALLAR ÇOK BASİT

1- https://www.facebook.com/Ayakkabita sayfasını beğen.
2- Sayfadaki son 3 gönderiyi profilinde herkese açık paylaş.
3- En son bu gönderiyi paylaş ve istediğin rengi yorum yaz.

http://www.ayakkabita.com/ web sitesinden veya sayfaya mesaj atarak ayakkabıyı temin edebilirsiniz.

Kampanya 30 Mart’ta bitecektir.
+1 Çekiliş hakkı için bu yazıyı blogunda paylaş. (Blog'un popüler ise reklamını da yapalım)


KAMPANYA KATILIM LİNKİ

EKOZKOZMETİK İŞBİRLİĞİ İLE 4 İZLEYİCİME HEDİYEMİZ VAR



İspanyol La Casa De Los Aromas ile Ev ve Ofislerin Havasını Değiştiriyoruz!

Güzel koku gerekliliğiyle ilgili yazının konusu sizin tercihinizde olacak, isterseniz ekteki basın bültenlerimizden fikir almak için yararlanabilirsiniz.
Veyahut farklı konular bulabilirsiniz, aklımıza gelen en güncel farklı yeni konu; yakında gelecekte yaşayacağımız susuzluk sonucunda maalesef evlerde ve ofislerde yaşayacağımız kötü koku sorunu…
Dolayısıyla koku ile ilgili bir çok yeni konu bulunabilir, tercih size kalmış…



Ev ve Ofislerin Havasını Değiştiriyoruz!

La Casa de los Aromas markalı İspanya’dan ithal sevimli mi sevimli pelüş tavşanınız sadece güzel kokusuyla ortamınızı ferahlatmakla kalmıyor, ayrıca etrafınıza da renklendiriyor.

Üç çeşit renk içinden her biri farklı bir aromaya sahip: Vanilya (mavi), Hindistan Cevizi (kahverengi), Kırmızı Meyveler (kırmızı), Bohçalarda yer alan Toscana taşına sürülmüş bu esanslar yaydıkları muhteşem kokusuyla etrafınızı mis gibi kokutacak.

Bir düşünün, arabanıza asabileceğiniz bundan daha tatlı ne olabilir ya da evinizde bu tavşanları şirinlik yarışında geçebilecek başka bir şey var mı? Bundan daha güzel bir hediye düşünebiliyor musunuz?




Vanilya, Bambu, Menekşe ve Yasemin… İspanya’dan ithal La Casa De Los Aromas marka bambu çubuklu kokularla evinizin ve ofisinizin her köşesi mis gibi koksun.

Paketinden çıkardığınız bambu çubukları, cam şişesine yerleştirin; esansı emen çubuklar kalıcı kokularını dakikalar içerisinde yaymaya başlayacaktır.

Özellikle tuvaletlerinizde ve banyolarınızda kullanılması tavsiye edilen bu uygun fiyattaki etkili ve ferah kokular, bittikten sonra bile şık cam şişe ve tahta çubuklarıyla ev ve ofis dekorasyonunuzun vazgeçilmez bir parçası olarak hayatlarına devam edecektir.

Ufak bir tavsiye; içindeki sıvı bittikten ve çubukların da etkisi azaldıktan sonra; çubuklarını dolap (mutfak, kıyafet, ayakkabı vb. dolapları) gözlerinin içinde de pratik ve etkili bir şekilde kullanabilirsiniz!

EKOZKOZMETİK İŞBİRLİĞİ İLE 4 İZLEYİCİME HEDİYE

3 İzleyicime 2 çubuklu koku

1 izleyicime süslü koku (tavşan)





KATILIM ŞARTLARI

*Ekozkozmetik facebook sayfasını beğenmek ve sayfayı paylaşmak

*Neşeli renkler sayfamı beğenmek ve blogumu takibe almak

*Kampanyayı facebook, blog ve twitterda duyurmak. Duyuru linklerinizi yorum olarak yazmak

SON KATILIM 31 MART 

KARGO DEĞERLİ FİRMAMIZA AİTTİR